Hospitality branche update in één middag

Hoe staat de Nederlandse gastvrijheidbranche ervoor, bezien vanuit een breed perspectief? Wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst? Welke praktische tips en adviezen hebben de ‘kopstukken’ binnen onze branche voor de korte- en lange(re) termijn? Holland Hospitality Outlook 2012 moet dit op dinsdag 29 mei in één middag duidelijk maken.

Op die middag informeren de leidende en (mede-)beleidsbepalende marktpartijen kort en bondig over de actuele stand van zaken binnen de Nederlandse gastvrijheidbranche. Aan bod komen onder andere cijfers en feiten over de economische ontwikkelingen in onze sector, de verwachtingen en vooruitzichten voor de toekomst en de (in de reactie hierop) ontwikkelde acties en initiatieven.

In het tweede gedeelte van het programma wordt er onder de professionele begeleiding van de Debatacademie met de deelnemers en de aanwezige ‘kopstukken’ uit de gastvrijheidbranche gedebatteerd over de verschillende aannames, visies en voorziene oplossingen.

Het doel: op basis van feiten, heldere inzichten en onderlinge samenwerking samen sterker uit de crisis komen.

De volgende partijen zullen die middag een bijdrage leveren: Amsterdam Airport Schiphol, Global Blue, Horwath HTL, KHN, NBTC, Recron  en VVV Nederland.

Voor wie Directeuren, Marketing- en Salesmanagers en ieder ander 'op actualiteit sturende' professional in de Nederlandse gastvrijheidbranche.
Wanneer Dinsdag 29 mei 2012
Waar Amsterdam RAI
Hoe laat  14.00 – 17.15 uur (+ afsluitende netwerkborrel)
Kosten € 39,50 (excl. BTW) voor het gehele programma inclusief: de actuele stand van zaken, heldere visies van prominente marktpartijen, een prikkelend debat met opiniemakers onder leiding van één van de meest ervaren debatleiders van Nederland: Roderik van den Bos, koffie/ thee en netwerkborrel en alle presentaties in pdf na afloop van deze bijeenkomst.

Registreer je hier