Hotel De Filosoof wordt eerste Pillows hotel in Amsterdam

Hotel De Filosoof in Amsterdam heeft op 1 november de deuren gesloten, om medio 2016 geheel vernieuwd als eerste Pillows hotel in Amsterdam weer open te gaan. Voor Sandton Hotels, eigenaar van De Filosoof, moet dit hotel het visitekaartje worden voor het vernieuwde concept Pillows.
 “Met dit merk willen we ons de komende jaren onderscheiden met elegante (stads)hotels”, zegt Sandton oprichter en directeur Rogier Braakman. Pillows staat voor tijdloze ingetogen luxe, warmte en comfort, een ongedwongen sfeer en ‘peaceful haven’ om te onthaasten in een drukke omgeving. De bestaande Pillows hotels in Zwolle en Brussel worden de komende periode volgens het vernieuwde concept aangepast. Voor andere Sandton Hotels ligt de transitie naar Pillows in het verschiet.
 

Jacco Voorn

Sandton Hotels is ook achter de schermen volop in beweging. Jacco Voorn keerde terug bij de organisatie en is als Transitie & Quality Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het merk Pillows. Jörgen Rijnaard gaat in een overkoepelende functie de drie hotels in het oostelijk deel van het land aansturen: IJsselhotel Deventer, Pillows Zwolle en De Roskam in Rheden. Duco Heijbroek heeft in diezelfde hoedanigheid de verantwoordelijkheid voor de Sandton Hotels in België. En een aantal General Managers verhuist naar een andere locatie: Miranda Bouwmeester gaat naar De Roskam in Rheden, zij wordt in Zwolle opgevolgd door de nieuw aangetreden Julia Vijftigschild. Niels Ambachtsheer gaat het binnenkort te renoveren Sandton Eindhoven Centre leiden, zijn plek in Chateau de Raay in Baarlo wordt ingenomen door Dave Storm, afkomstig van Paal 8 op Terschelling.