Hotel Haarhuis treedt toe tot WorldHotels Crafted Collection

Hotel Haarhuis eerste Crafted Hotel in de Benelux

Hotel Haarhuis in Arnhem is als eerste hotel in de Benelux toegetreden tot de nieuwe Crafted Hotel Collection van WorldHotels. Haarhuis werd onlangs gerenoveerd tot upscale viersterrenhotel.

“Het is een genoegen om Hotel Haarhuis te verwelkomen tot de WorldHotels Collection”, aldus David Kong, Global President en Chief Executive Officer van WorldHotels. “Met zijn recente renovaties biedt het ruim 100 jaar oude Hotel Haarhuis reizigers de perfecte combinatie van rijke geschiedenis en moderne service en design, wat een werkelijk unieke reiservaring oplevert. Dit is een prachtig hotel om Crafted Collection in de Benelux te lanceren.”

Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis beschikt over 127 hotelkamers, die een modern design in een historisch gebouw perfect combineren, met alle voorzieningen voor een stijlvol en comfortabel verblijf.

Gasten die op zoek zijn naar een unieke en bijzondere ervaring kunnen verblijven in de Design Suites, wellness kamers of de  split level Lofts. De Design Suites bevinden zich aan de binnenplaats van het hotel en bieden een verfijnd ontwerp met een modern design bed en een luxe vrijstaand bad. Uitgerust met een privé sauna, whirlpool en dakterras met een spectaculair uitzicht op de stad Arnhem zijn de wellness kamers ideaal voor een huwelijksreis, romantisch uitje of luxe zakenreis.

Voor het organiseren van een kleine vergadering of voor een langer verblijf biedt het hotel moderne split level lofts met een apart woon- en slaapgedeelte en een kitchenette.

Whisky & Wine bar

Het hotel beschikt over verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder het restaurant Perron 5, koffie- en patisserie bar HOEK en Rooftop Bar BLOU. Binnenkort zal aan dit rijtje nog een Whisky & Wine bar worden toegevoegd.

Met 11 vergaderzalen en evenementenruimtes en catering op locatie is het hotel de ideale locatie voor conferenties, vergaderingen, bruiloften en feesten. Hotel Haarhuis ligt in het centrum van Arnhem, tegenover het Centraal Station en op loopafstand van tal van toeristische attracties. Het hotel biedt zowel toeristen als zakenreizigers een warm en uniek thuis.

WorldHotels Crafted Collection

WorldHotels Crafted Collection is ontwikkeld om onafhankelijke hoteliers in de spotlight te zetten die het gewone in het buitengewone weten om te toveren. De Collection bestaat uit hotels die de ziel van de bestemmingen die ze bedienen vastleggen. Deze hotels weerspiegelen en versterken alles wat uniek is aan hun eigen locatie, en omdat geen twee hotels gelijk zijn, biedt elk hotel een bijzondere en  unieke beleving.

Door toe te treden tot WorldHotels, maakt Hotel Haarhuis deel uit van het loyaliteitsprogramma, WorldHotels Rewards. Het op twee na grootste loyaliteitsprogramma voor hotels ter wereld biedt gasten exclusieve toegang, privileges en aanbiedingen, zoals kamerupgrades en meer.

Grand opening

“Het is fantastisch om als eerste hotel in de Benelux toe te treden tot de nieuwe WorldHotels Crafted Collection”, aldus Wouter Dekker, General Manager van Hotel Haarhuis. “Na alle werkzaamheden die we hebben gedaan om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is WorldHotels voor ons de juiste keuze om ons bedrijf zowel lokaal als wereldwijd te positioneren en te laten groeien. De komende weken werken we tot aan de Grand Opening van het nieuwe Haarhuis begin april aan de lancering van nieuwe concepten. We kijken ernaar uit om gasten van WorldHotels te verwelkomen in het nieuwe Hotel Haarhuis.”