Hotel Pulitzer treedt toe tot de LVX Collection van Preferred Hotels & Resorts

Hotel Pulitzer sluit zich vanaf 1 april aan bij de LVX Collection van Preferred Hotels & Resorts. Daarbij ondergaat het hotel met 230 kamers vanaf eind april een gefaseerde renovatie, die de typisch Nederlandse elegantie en stijl van het hotel terug brengt.
 Preferred Hotels & Resorts vertegenwoordigt wereldwijd een diverse portfolio van onafhankelijke hotels. De LVX collectie biedt gasten een uitzonderlijke en elegante collectie van bekende hotels in dynamische steden en resort bestemmingen, met de mooiste accommodaties, attente, sympathieke en unieke persoonlijke service.
 

Renovatie

De eerste fase van de renovatie start eind april, met de realisatie van een volledig vernieuwing van de bar, restaurant en vergaderzalen, evenals de renovatie van 80 kamers aan de Keizersgracht-zijde. In januari 2016 wordt de nieuwe stijl van Hotel Pulitzer onthult. De tweede fase gaat dan van start, waarbij de Prinsengracht-zijde gerenoveerd wordt tot en met het najaar van 2016.

De unieke lay-out van het hotel betekent dat een gefaseerde renovatie minimale impact heeft op de gastervaring en het hotel open kan blijven terwijl het werk uitgevoerd wordt.
 

Loyaliteitsprogramma

Gasten die bij Hotel Pulitzer verblijven, kunnen zich inschrijven bij het iPrefer loyaliteitsprogramma. Hiermee kunnen gasten genieten van elite status, speciale voordelen en punten sparen voor cadeaucertificaten met een geldwaarde bij meer dan 550 participerende Preferred Hotels & Resorts locaties wereldwijd.