Hotel Zuiderduin: een zee aan mogelijkheden

Landelijk en internationaal is Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee al jaren een begrip als het gaat om vergaderen op een toplocatie. Dat verblijf is nog aangenamer dankzij de make-over die het hotel heeft ondergaan.

De belangrijkste USP’s van Zuiderduin waren al de ligging en de grootte, met een reeks aan vernieuwingen de afgelopen jaren is daar ook de uitstraling van het hotel aan toegevoegd. Hotel Zuiderduin biedt onder één dak maar liefst 365 kamers, 33 zalen van 2 tot 1500 personen en veel faciliteiten zoals een sauna-accommodatie, zwembad, squashbaan, fitnessruimte, wellness-center en bowlingzaal. Daarnaast biedt het hotel een restaurant, pub en brasserie. Zuiderduin heeft het afgelopen jaar een vrijwel complete upgrade van het hotel afgerond.

Het aanbod is groter dan alleen Zuiderduin. De organisatie heeft nog vier hotels in Egmond aan Zee. Het nóg luxere Strandhotel Golfzang, met 147 kamers en twee vergaderzalen, ligt op loopafstand van Zuiderduin aan de boulevard, met een strandopgang direct voor deur. Het restaurant met terras biedt uitzicht op zee, net als vele hotelkamers. Daarnaast biedt de organisatie drie kleinere hotels en drie accommodaties met appartementen. De totale capaciteit in Egmond aan Zee bedraagt maar liefst 650 kamers en 35 zalen.

Strandhotel Het Hoge Duin

Naast het genoemde aanbod in Egmond aan Zee beschikt de organisatie eveneens over een hotel in Wijk aan Zee, Strandhotel Het Hoge Duin. Dit hotel is prachtig gelegen op een duin, maar liefst 40 meter boven de zeespiegel, en biedt momenteel 66 kamers en twee zalen. In oktober sluit dit hotel tijdelijk haar deuren in verband met een volledige vernieuwing en uitbreiding. De capaciteit wordt verhoogd naar 114 kamers en drie zalen. Het restaurant wordt vernieuwd en vergroot en het hotel beschikt na de heropening, naar verwachting begin juli 2023, over wellness-voorzieningen met sauna, Turks stoombad, infraroodcabine en een fitnessruimte.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in de diverse accommodaties, dan kunt u contact opnemen met de salesafdeling via sales@zuiderduin.nl. Het complete overzicht aan hotels en appartementen vindt u op www.hotelinegmond.nl