HSMAI brengt Love @ First site

HSMAI organiseert in samenwerking met Hands-On Advies ‘Love @ First site – Meet your (customers) world online’. De programma-inhoud is nog gedeeltelijk een verrassing, ook voor de organisatie. De leden en genodigden bepalen namelijk mede de onderwerpen. Love @ First site vindt plaats op 20 mei van 13.00 – 19.00 uur.

Tijdens het congres worden de meest relevante ICT, SEO, Web- en Social Media ontwikkelingen behandeld die zich afspelen in de hospitality industrie. Alles wordt die middag zo gericht mogelijk en direct toepasbaar gebracht. De organisatie heeft zeven seminar suggesties opgesteld en vraagt de leden van HSMAI Nederland en abonnees van de Hands-On Nieuwsbrief om hun voorkeur aan te geven en andere onderwerpen aan te dragen.

“Er is zoveel gaande op dit gebied, dat we niet ‘alles’ kunnen behandelen. Daarom laten we de keuze aan onze leden; de deelnemers bepalen de inhoud”, aldus Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland. “Wij zijn heel benieuwd naar de reacties en natuurlijk hoe dit uitpakt tijdens het congres. Ook voor ons is deze aanpak een eerste keer.”

www.hsmai.nl