Huijbrechts naar Rezidor Hotel Group | Conference Matters

Huijbrechts naar Rezidor Hotel Group

The Rezidor Hotel Group heeft Inge Huijbrechts benoemd tot directeur Responsible Business. "Inge brengt vijftien jaar internationale ervaring op het gebied van Corporate Social Responsibility, Verkoop en Business Development met zich mee en zal ons dynamische team ongetwijfeld versterken”, zegt Kurt Ritter, CEO Rezidor.

Ritter: “Verantwoord ondernemen is fundamenteel voor ons. In 1989 waren we één van de eerste internationale hotelgroepen die hun eigen Responsible Business Programma ontwikkelden. We streven ernaar om deze leiderspositie te behouden en verder te ontwikkelen."

Inge Huijbrechts heeft een masters diploma handelsingenieur van de KU Leuven en een MBA European Management van de Universität des Saarlandes (Duitsland). Haar meest recente positie was head of Corporate Social Responsibility bij Toyota Motor Europe. Tussen 2003 en 2006 zeilde Huijbrechts de wereld rond in haar eigen zeiljacht. Inge zal in haar nieuwe positie gebaseerd zijn in het hoofdkantoor van Rezidor in Brussel en zal rechtstreeks rapporteren aan Kurt Ritter, President & CEO.

Het meermaals bekroonde Responsible Business Programma van Rezidor is gebaseerd op drie pijlers: gezondheid en veiligheid voor gasten en werknemers, respect voor sociale en ethische aspecten in het bedrijf, en het minimalizeren van een negatieve impact op de omgeving. Rezidor beheert de merken Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson en Country Inns & Suites en beheert en ontwikkelt een nieuw lifestyle hotelmerk Hotel Missoni.

www.rezidor.com