I bluf you?

Een mysterieuze valentijnskaart? Die viel op 14 februari, op Valentijnsdag, bij veel meeting planners op de mat. De kaart zonder afzender bleek een save-the-date te zijn voor het MPI jaarcongres op 11 april. Met deze ludieke actie nodigt de vereniging alle organisatoren en hun toeleveranciers uit om die dag alvast vrij te houden.
Met 350 deelnemers was de NL Conference in 2010 een groot succes. Dit jaar wil MPI maar liefst 500 organisatoren samenbrengen. Dat gaat gebeuren op 11 april in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Het congres laat zien hoe je als organisator de werkelijkheid naar je hand kunt zetten. Door de juiste weg te bewandelen ben je in staat om een verrassender programma neer te zetten, meer deelnemers te werven en een groter resultaat te behalen. Hoe dat moet, wordt uiteengezet door verrassende topsprekers. Het thema van het congres is “…Bluf?”

Inmiddels zijn de sprekers vastgelegd, die worden gefaseerd bekend gemaakt. Wereldkampioen debating Sharon Kroes zal de deelnemers bijvoorbeeld leren hoe je een argumentatielijn opbouwt. Dat kan door de deelnemers ook direct in praktijk worden gebracht. Wie helder kan argumenteren, krijgt iedereen in beweging. Het helpt om je (interne) opdrachtgever te overtuigen, maar ook om deelnemers te werven. Wie een goede argumentatielijn kan opbouwen, is in staat om een krachtiger programma samen te stellen.

De NL Conference is ook toegankelijk voor niet MPI-leden. Het evenement wordt georganiseerd door Xander Kranenburg (Live Solutions), Erik Peekel (Aaaaha! the Actor Factory), Eveline Koeman (MCI), Stephen van Es (Rotterdam Marketing) en Martijn Veenstra (Golden Tulip Westduin).

Op de hoogte blijven? Meld je aan op www.facebook.com/nlconference
Terugblikken op de vorige NL Conference? www.nlconference.nl