Ibis Rotterdam City Centre officieel geopend

Het nieuwe ibis Rotterdam City Centre is op 16 oktober officieel geopend met een spectaculaire show van het wereldberoemde Flyboardteam. Alle 139 kamers van het hotel, de lobby en de lounge area zijn volgens een nieuw eigentijds interieurconcept ingericht met nog meer oog voor comfort.
 “Rotterdam is volgens The New York Times en Rough Guides dé nieuwe reisbestemming. Volgens de cijfers die CBS eind september publiceerde, steeg het aantal bezoekers aan Rotterdam behoorlijk en schoot het aantal hotelovernachtingen ook omhoog. Ontwikkelingen waar wij met dit nieuwe ibis hotel graag op inspelen”, aldus Caro van Eekelen, COO van Accor Hotel Services Benelux.

Door de vestiging van het hotel in de Wijnhaven krijgt ook dit stukje van Rotterdam een extra impuls. De ibis Kitchen Lounge en het terras aan het water trekken niet alleen hotelgasten, maar ook mensen die in het gebied werken of wonen.

Naast de 139 kamers (132 tweepersoonskamers, 7 driepersoonskamers) met moderne in-room faciliteiten biedt ibis Rotterdam City Centre de zakelijke en leisure reiziger gratis wifi, een lounge area en een self service business centre.

ibis Rotterdam City Centre