Ibtm maakt finalisten Technology and Innovation Watch Award bekend

Ibtm World heeft de top tien technologie-innovaties in de  meeting- en eventsector bekend gemaakt, die meedingen voor de 2016 ibtm world Technology and Innovation Watch Award. De uiteindelijke winnaar word bekend gemaakt op woensdag 30 november tijdens de meetingvakbeurs in Barcelona.
Er was een recordaantal van zestig aanmeldingen, waaruit de vakjury een shortlist van tien heeft bepaald. De finalisten zijn Aloompa, EventCollab, EventGeek, Fly Another Day, Grip, Groupize, GruupMeet, Meeting Evolution, Shoflo en Visionteractive.

Volgens jurylid Corbin Ball vertegenwoordigen zij een brede waaier aan nieuwe en handige applicaties die elk op hun manier het bedrijfsproces van evenementen verbeteren. Het gaat dan om aspecten als event management, social media, deelnemersinteractie, kunstmatige intelligentie, inkoop en destination management.

De andere juryleden zijn Stefania Conti-Vecchi (EVENTagist), Michelle Bruno (Bruno Group Signature Events), Dahlia El Gazzar (Dahlia + Inc), Ruud Janssen (TNOC.org), James Morgan (Event Tech Lab), Padraic Gilligan (SoolNua) en Julius Solaris (EventMB).
 
Bekijk hier de tien finalisten van de 2016 ibtm world Technology and Innovation Watch Award.