IBTM World 2020 wordt een virtueel evenement

IBTM World 2020 wordt dit jaar een virtueel evenement. Deze beslissing is genomen in nauw overleg met partners en is ingegeven door de wereldwijde, onvoorspelbare reisbeperkingen vanwege COVID-19.

Situatie blijft veranderlijk

‘Hoewel we een positieve planning hebben gemaakt voor een live-evenement in december, en we weten dat mensen weer face-to-face willen ontmoeten, blijft de situatie in heel Europa en de rest van de wereld erg veranderlijk’, aldus Event Director David Thompson. ‘Daarom geloven we, ook al is de beurs nog enkele maanden van ons verwijderd, dat we de verantwoordelijkheid hebben om duidelijkheid te verschaffen zodat onze partners, exposanten, opdrachtgevers en bezoekers plannen kunnen maken voor de toekomst’.

‘Dit was een moeilijke beslissing om te nemen en we zijn erg teleurgesteld dat we de industrie niet persoonlijk kunnen samenbrengen in 2020. Het is het eerste jaar sinds 1988 dat IBTM World niet als live-evenement zal plaatsvinden. Ons team en onze partners in Barcelona hebben ongelooflijk hard gewerkt aan IBTM World en hoewel het ons zeer spijt dat het face-to-face evenement niet zal plaatsvinden, zijn we ervan overtuigd dat de overstap naar een virtueel evenement ons in staat stelt om nog steeds een plaats te bieden aan de wereldwijde zakelijke evenementenindustrie om samen te komen en zaken te doen.’

IBTM World Virtual

IBTM World Virtual vindt plaats van 8 – 10 december 2020 en omvat een-op-een-ontmoetingen tussen exposanten en opdrachtgevers, evenals een kennisprogramma met een reeks gerichte educatieve sessies. Exposanten en opdrachtgevers zullen profiteren van het op maat gemaakte afsprakensysteem van IBTM, waarbij de zakelijke behoeften van de koper worden gekoppeld aan de diensten van de leverancier om efficiënte meetings te houden. Meer informatie over IBTM World Virtual zal de komende dagen worden vrijgegeven.