ibtm world 2023

IBTM World zet in op de meetingprofessional als cultuurcreator

IBTM World richt haar 2023 editie in met als insteek de meeting professional als vormgever van cultuur. De internationale meetingvakbeurs vindt plaats van 28 tot en met 30 november in Fira Barcelona.

IBTM World 2023 omvat een aantal nieuwe onderdelen en een op groei en inspiratie gericht educatieprogramma. Het inhoudelijk programma is verdeeld over vijf podia met elk een verschillend topic: de Main Stage, de Impact Stage, Workplace Revolution, ReFuel en het Associations Leaders’ Forum. Het culturele thema van de beurs komt terug in elk van deze streams.

Impact Stage

De Impact Stage debuteert dit jaar en fungeert als best-in-class showcase voor de stappen die bestemmingen, hotels en technologieleveranciers zetten op het gebied van duurzaamheid, diversiteit & inclusie, experience design en meer.

Ook nieuw is Workplace Revolution, een gastvrije ruimte waar onverwachte ontmoetingen worden gefaciliteerd. Hier kunnen deelnemers in een ontspannen setting gesprekken voeren met onder andere sprekers van de Main Stage en onderwerpen verder uitdiepen in kampvuurstijl.

ReFuel pod

De IBTM’s welzijnshub heeft als nieuwe naam ReFuel. Het is een zen-achtige pod die bezoekers tijd en ruimte geeft om te ontspannen en hun fysieke en mentale batterijen op te laden. Deze zone bevat een welzijnsbar, genezing met geluid en aromatherapie en een solo-werkruimte om even uit te rusten van een drukke beursvloer.

Het Association Leaders’ Forum (ALF) is terug op de eerste dag om associaties te helpen de impact van hun bijeenkomsten over de hele wereld te vergroten en uitdagingen te overwinnen.

Marketingcontent

Het Main Stage blijft een vast onderdeel van het IBTM World Program met professionals van binnen en buiten de evenementenindustrie die het podium betreden om de nieuwste onderwerpen en trends aan te pakken door middel van inspirerende keynotes, paneldebatten en de presentatie van baanbrekend onderzoek.

Nieuw op het hoofdpodium dit jaar is een middag vol inspirerende en versterkende marketingcontent, samengesteld in samenwerking met The Thought Partnership.