ICCA World Congress 2020

ICCA’s jaarcongres wordt een wereldwijd hybride event

De registratie voor het 59e ICCA-congres in Kaohsiung is geopend. Het congres heeft een hybride format met als thema: ‘Transforming Global Events Together’.

ICCA wil met dit jaarcongres de wereldwijde meetinggemeenschap in staat stellen om met elkaar in contact te komen en nieuwe ideeën, formats en technologieën te verkennen. Daarnaast is het doel om samen het ‘Kaohsiung Protocol’ te creëren, een raamwerk dat belangrijke trends en strategieën identificeert die de internationale meetingindustrie in staat zullen stellen om nu en in de toekomst te gedijen.

Innovatief virtueel platform

ICCA heeft in samenwerking met Maritz Global Events gewerkt aan het format van het congres. ICCA’s wereldwijde gemeenschap van leveranciers en verenigingen kan van 1-3 november 2020 het wereldcongres live ervaren in Kaohsiung, aanhaken op een regionale locatie of online deelnemen. Een innovatief virtueel platform geeft alle aanwezigen de mogelijkheid om te netwerken en deel te nemen aan het ICCA Congress 2020.

Als onderdeel van het congres kunnen alle deelnemers deelnemen aan een ze weken durend online pre-congres ‘Road to Kaohsiung’-programma, waarin belangrijke trends, strategieën, nieuwe ideeën, formats en technologieën voor de toekomst van wereldwijde evenementen worden geïdentificeerd.

Transformatie leiden

ICCA CEO Senthil Gopinath: ‘Dit is allemaal gericht om leiding te geven aan de transformatie van onze industrie en het ontsluiten van de expertise van onze wereldwijde gemeenschap om gezamenlijk het ‘ Kaohsiung Protocol’ te creëren. Een raamwerk dat beste praktijk cases zal documenteren om ervoor te zorgen dat mondiale meetings een cruciale drijfveer blijven voor sociale, wetenschappelijke en economische ontwikkeling. Om dit te bereiken heeft ICCA een werkelijk globaal en uniek evenementmodel gecreëerd dat de betrokkenheid van experts op het gebied van zakelijke evenementen van over de hele wereld garandeert.’

Flexibele aanpak

Als reactie op de onzekere situatie en om de deelnemers volledige controle te geven over hoe ze het congres willen bijwonen, kiest ICCA voor een flexibele en aanpasbare benadering van de registratie en de bijbehorende tarieven. Dit betekent dat deelnemers zich nu kunnen aanmelden, maar hun registratietype later kunnen wijzigen, zodat ze kunnen wisselen tussen virtuele deelnemer, hub-deelnemer of Kaohsiung-deelnemer.