Innovatieve boardroom in Novotel Eindhoven

Novotel Eindhoven opent een vernieuwde innovatieve vergaderzaal, genaamd ‘Brainport Park’. De boardroom is voorzien van een nieuw, modern design met een hoog gehalte aan innovatieve ‘snufjes’. In de vergaderzaal zijn voorzieningen voor mobiele apparaten waaronder draadloos presenteren, gratis wifi en Homey van Athom, samengebracht tot één geheel. Door middel van Homey, een primeur op de vergadermarkt, kan men door middel van spraak diverse multimedia aansturen. Presenteren kan geheel draadloos via de WePresent Gateway.

 In het ontwerp is rekening gehouden met de verschillende wensen van de gasten van Novotel Eindhoven. Speciaal gericht op vergaderen en brainstormsessies zijn er verstelbare designstoelen, een verstelbare boardroomtafel voor staand en zittend vergaderen en kan men, afhankelijk van de stemming die men wenst te creëren, de kleur van de verlichting aanpassen. Het eindresultaat is een ergonomische indeling van de ruimte, waarbij de vormgeving en het kleurenschema is gebaseerd op Eindhoven als licht- en innovatiestad.

De vergaderzaal is vernoemd naar het Brainport Park in Eindhoven waarin het hotel gelegen is. Dit gebied word gekenmerkt door de dubbelfunctie van bedrijventerrein annex recreatiegebied.