Inntel Hotels gaat verder op eigen kracht

Inntel Hotels , nu franchisenemer van Golden Tulip Inns & Resorts, gaat per 1 april 2010 verder op eigen kracht. Dit maakt het management van Inntel Hotels 3 december bekend. Na ruim 7,5 jaar bij Golden Tulip aangesloten te zijn geweest, kiest de hotelgroep ervoor om met haar hotels weer zelfstandig te opereren.

Karin Geurts, eigenaar Inntel Hotels: “De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de hotels en heeft ieder hotel een eigen identiteit ontwikkeld. Zoals ‘Face Amsterdam’ voor het hotel in Amsterdam Centrum, dat is vooruitstrevend en uitdagend. ‘Face’ de stad en letterlijk vorm gegeven in foto’s van gezichten. Inntel Resort Zutphen is geheel gerenoveerd en met haar grote vergader- en sportfaciliteiten een zeer bijzondere locatie te noemen.”.

Inntel Hotels blijft doorontwikkelen. Half maart is de opening van het nieuwe hotel in Zaandam, dat 5 treinminuten van hartje Amsterdam ligt. Trots op de bijzondere architectuur, een opeenstapeling van Zaanse gevels. Verder is Inntel in ver gevorderd stadium met het ontwikkelen van een 5 sterren hotel naast het huidige hotel in Rotterdam Centrum. Dit hotel staat in het teken van design, ‘zicht op water’ en heeft een spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug.

Inntel Hotels startte in 1982 met haar eerste hotel in Zutphen en is uitgegroeid tot een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelketen met 4 sterren hotels op aantrekkelijke locaties. De hotels gaan verder onder de naam Inntel Amsterdam – Centre, Inntel Amsterdam – Zaandam, Inntel Rotterdam – Centre en Inntel Resort Zutphen.

www.inntelhotels.nl