Event Inc Group neemt Inspiratie op Locatie over

Het zakelijke locatieboekingsplatform Inspiratie op Locatie is overgenomen door de Event Inc Group, marktleider in Duitsland en Europa’s grootste platform voor vergader -en evenementenlocaties. Dankzij de overname kan het Nederlandse platform nu gebruikmaken van de geavanceerde boekingstechniek van Event Inc.

“Wij kijken uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking, waarbij we onze boekers, corporate klanten én locaties nog meer voordelen kunnen bieden”, reageert oprichter Barbara van der Giessen van Inspiratie op Locatie. “Dankzij de slimme software-oplossingen die we nu beschikbaar hebben, kunnen we zowel de zakelijke markt als de evenementenlocaties optimaal bedienen.”

Uitbreiden binnen Europa

Als het gaat om zoeken, boeken en betalen van zakelijke evenement -en vergaderlocaties, is Inspiratie op Locatie in Nederland een gevestigde naam. Daarnaast betekent de overname voor het platform een significante groei van het aanbod aan conferentiehotels, evenementenlocaties en vergaderruimten. De platformen vinden bij elkaar niet alleen dezelfde bedrijfswaarden, maar sluiten ook naadloos op elkaar aan wat betreft groeiambities.

Voor de Event Inc Group sluit de overname geheel aan de ambities binnen Europa en de wens om uit te breiden naar Nederland. Wat betreft Van der Giessen is de overname dan ook de juiste stap in de richting in een nog completer aanbod van locaties. “Om het de boekers en locaties nog makkelijker te maken, kunnen we nu gebruikmaken van de meest geavanceerde boekingssoftware. Daarnaast gaan we samenwerken met het kundige en gemotiveerde team van Event Inc, zodat we ook onze eigen ambities verder kunnen uitbreiden.”

Inspiratie op Locatie

Het vinden van de perfecte zakelijke locatie voor een vergadering of event kan een behoorlijke uitdaging zijn. Relevante informatie over locaties is lastig te vinden, laat staan de beschikbaarheid en het kostenplaatje. Inspiratie op Locatie besloot dat dit makkelijker moest. Alle inspirerende, zakelijke locaties op één plek gebundeld, met de alle mogelijkheden per locatie overzichtelijk op een rij. Daarnaast is het mogelijk op direct een offerte op te vragen via het platform en kan er achteraf betaald worden dankzij het slimme betalingssysteem.