Inspiratiepleinen voegen nog meer content toe aan beursvloer event 16

Op de beursvloer vindt de bezoeker van event dit jaar vier inspiratiepleinen. Binnen de elementen Creatie & Design, Kennis & Content, Beeld & Geluid en Sfeer & Smaak worden gedurende beide beursdagen diverse topics behandeld.
 
Download hier het totaalprogramma (pdf)

CREATIE & DESIGN
Van programma tot inrichting, van decor tot menu
Laat je meevoeren met de bevlogenheid van creatieve ondernemers, met onder andere een presentatie van Festival Chairs, kom alles te weten over Growth Hacking en luister naar ‘de Kunst van een Gesprek’ door John Williams. Van de Maarel Sfeermakers tekent voor de aankleding en uitstraling van dit plein.

KENNIS & CONTENT
Van cijfers tot evaluatie, van inhoud tot communicatie
Informeer jezelf en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken. Improve zet de meest interessante topics op het podium. Luister naar de inhoudelijke sessies van Klap Verzekeringen, Invitado Visitors Management, Safety Group, Wittenborg University, Convention Bureau Gelderland, Halito! en Oscar Prinsen.
 
BEELD & GELUID
Van sfeerverlichting tot videomapping, van volglicht tot achtergrondmuziek Maak kennis met de specialisten en hun nieuwste innovaties. En dat alles in een verrassende setting van Improve, die je even terugbrengt naar de jaren ”50; nostalgie meets noviteit. Maak onder andere kennis met de Interactive Experience van Prestop, de visie op ”Licht is Beeld is Inhoud” en kom meer te weten over NEN/normcommissie.
 
SFEER & SMAAK
Van ingrediënten tot assortiment, van meubilair tot eyecatchers
Laat je verleiden door één van de vele cateraars en andere sfeermakers die zich hier van hun beste kant laten zien. The Food Line-Up neemt je mee naar “Het verhaal achter eten”.
 
Kijk hier voor het totaalprogramma