Interactive Experience Days

De PresTop Group presenteert haar innovatieve presentatieproducten tijdens de Interactive Experience Days op 11 – 13 november, 9 – 11 december en 20 – 21 januari in haar bedrijfspand in Best. Tijdens deze dagen toont PresTop innovatieve toepassingen zoals recent geleverd aan onder andere Royal Canin, het Watersnoodmuseum en Lenovo. Daarnaast worden de nieuwste touchscreens, touchtafels en informatiezuilen gepresenteerd en de laatste software releases geïntroduceerd.
 PresTop is specialist als het gaat om interactieve totaaloplossingen. Al meer dan 24 jaar combineert het bedrijf techniek, innovatie en design en is daarmee internationaal actief. Prestop ontwikkelt software, waaronder de internationaal bekende Omnitapps, en ontwerpt de nieuwste touchscreens, touchtafels en informatiezuilen. Lokale bedrijven nemen de productie voor rekening, waarna de interactieve toepassingen door het PresTop team worden geassembleerd en geïnstalleerd bij de opdrachtgever. 

De PresTop Group geeft de Nederlandse ondernemer een exclusief kijkje in de keuken tijdens de Interactive Experience Days. 11 – 13 november, 9 – 11 december en 20 – 21 januari in haar Experience Centre aan de Dintel 31 in Best.
 
Gratis aanmelden kan via de website van PresTop.