Internationaal live-communicatiebureau 27Names breidt uit

27Names, het internationale live-communicatiebureau, breidt uit en werkt samen met vier nieuwe bureaupartners uit het Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Tsjechië en Turkije.
27Names kan met deze aanvulling zijn expertise op het gebied van live-communicatie toepassen in inmiddels 20 Europese landen. Dankzij lokale kennis kan worden ingespeeld op specifieke wensen en gebruiken die per land kunnen verschillen. 
 
“Niet alleen ons geografisch bereik wordt groter. Met een multinationaal team van bureaus kunnen we de Europese projecten van onze klanten op een efficiënte manier vormgeven”, aldus Christine van Dalen, mede-oprichter van 27Names en eigenaar van het Bureau voor Reuring.
 
De kersverse 27Names bureaupartners hebben allen een bewezen track record, met diverse awards en prijzen en een indrukwekkende klantenlijst. In Tsjechië en Slowakije wordt het internationale live-communicatiebureau vertegenwoordigd door Creative Pro. Dit bureau kreeg onlangs 4 EuBea awards toegekend en behaalde de tweede plaats voor Best European Agency. Atölye, gevestigd in Istanbul, is de Turkse bureaupartner en in 2014 winnaar van de EuBea award voor ‘Best Public Event’. Bureaupartner in de UK is Verve GB, een dochter van Verve The Live Agency, het grootste onafhankelijke event- en brandactivatiebureau in Ierland.