International & European Associations Congress vandaag en morgen online live te volgen

Het International & European Associations Congress dat vandaag en morgen plaatsvindt in Liverpool is na gratis registratie online live te volgen.
De sprekers van het plenaire programma van het jaarlijkse ACIE-congres zijn online te bekijken en vanuit een studio worden bezoekers, panelleden en de congresorganisatie geïnterviewd over hun ervaringen. Bovendien wordt via diverse social media de brug geslagen naar een zogenoemd 'hybrid event'.
'Hybrid host' Gerdie Schreuders legt vragen die via Twitter worden gesteld direct aan de gasten voor. Op beide dagen is online interactie mogelijk in een Google Hangout waar geïnteresseerden waar ook ter wereld aan mee kunnen doen om live in discussie te gaan met de sprekers. Deze groepssessie is live en na afloop op YouTube te bekijken.

Om op een speelse manier interactie te stimuleren wordt ‘social gaming’ toegepast Een aantal acties via social media worden beloond met een prijs. Zo kiest social media moderator Oliver de Leeuw de beste bijdrage via Twitter, de meest leerzame learning die in de LinkedIn Group gedeeld wordt en de beste tip die iemand bij het inchecken op Foursquare achterlaat.

Gratis registratie
De livestream is voor iedereen toegankelijk na een gratis registratie. Zo weten de hosts wie er meekijken en kunnen ze het programma waar mogelijk specifieker afstemmen op de doelgroep. De livestream zal naast ons aanvullende studio-programma het plenaire gedeelte op het hoofdpodium laten zien. Ook de presentaties tijdens het Conferences & events-traject zijn live te volgen.

Online meepraten
Online meepraten kan met hashtag #ACIE12live of tweeten naar @acie12live. Meediscussieren kan ook in de LinkedIn Group en foto’s delen kan op Instagram met #ACIE12live. Op Google+  worden de Hangouts georganiseerd.

www.associationcongress.com