Internationale erkenning voor The Hague Convention Bureau

Het Convention Bureau van Den Haag Marketing sleepte op dinsdag 3 maart een Silver Award in de wacht tijdens de uitreiking van M&IT Awards in Londen. In de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’ won Business Events Canada goud. Rotterdam eindigde op de derde plek.
Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: “Deze prijs laat wederom zien dat de dienstverlening van ons Convention Bureau op een kwalitatief hoog niveau staat. Deze internationale erkenning vanuit de klant zelf is een dik verdiende pluim voor onze medewerkers. Het doel is om de komende jaren meer congressen en zakelijke bijeenkomsten naar Den Haag te halen. Voor dat doel zal het The Hague Convention Bureau op korte termijn fors worden uitgebreid. Zo kunnen we ook het hoge niveau van klantwaardering vasthouden.”

In de afgelopen 4 jaar heeft The Hague Convention Bureau drie keer een prijs gewonnen bij de M&IT Awards. In 2012 Zilver, 2014 Goud en in 2015 wederom Zilver.

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan al bijna 20 jaar. Het is een gevestigde award uitreiking waar best practices uit de markt worden benadrukt en waarbij de lezers van het Meetings & Incentive Travel magazine de winnaars bepalen. In totaal worden 19 awards uitgereikt. Meetings & Incentive Travel is het meest toonaangevende vakblad in Groot-Brittannië dat zich richt op organisatoren van corporate events en van associatiecongressen. Het magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven en heeft een oplage van circa 22.000. ’

Het The Hague Convention Bureau adviseert en begeleidt kosteloos partijen bij het organiseren van zakelijke bijeenkomsten of congressen.