Invitado nieuw merk voor eventregistratie en -communicatie

Het Rotterdamse internet- en eventmarketingbureau HVMP brengt alle activiteiten op het gebied van eventregistratie en eventcommunicatie onder in een nieuw bedrijf: Invitado. Met het aanbrengen van dit onderscheid wil HVMP zich duidelijker profileren als internetmarketingbureau, terwijl Invitado zich richt op alle activiteiten rondom events.
“Met Invitado en HVMP als twee aparte bedrijven onder de paraplu van HVMP zijn we in staat nog beter te focussen en verder te specialiseren”, vertelt Michiel Droog, die HVMP samen met Lodewijk Bovy oprichtte. “De medewerkers van HVMP die zich tot nu toe met eventregistratie en -communicatie bezighielden, gaan dat nu doen voor Invitado. Daarnaast is het bedrijf van plan het aantal medewerkers verder uit te breiden.”

In de komende maanden wil Invitado de evenementenbranche kennis laten maken met een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eventregistratie en -communicatie. Droog: “Invitado werkt momenteel aan een aantal baanbrekende concepten en projecten waarmee we het contact tussen de eventorganisator en de gasten naar een hoger plan tillen. Deze concepten zullen de kwaliteit van de contactmomenten voorafgaand aan én tijdens het evenement een enorme impuls geven. Op dit moment willen we er verder nog niet te veel over zeggen, maar we verwachten wel dat we met deze ontwikkelingen echt het verschil gaan maken.’