ISE en RAI steunen project Emma Kinderziekenhuis

Integrated Systems Europe (ISE) heeft haar AV-community gevraagd om zich in te zetten voor een liefdadigheidsproject voor het Emma Kinderziekenhuis in samenwerking met RAI Amsterdam en Amsterdam UMC. Verschillende AV-merken en een installateur met een CEDIA Award op zijn naam zullen de krachten bundelen om een dynamische en geavanceerde bioscoop- en entertainmentruimte in te richten in het Jeroen Pit Huis, een nieuwe overgangsafdeling voor chronisch zieke kinderen en hun families op het terrein van het Amsterdam UMC. De steun aan het project van de ISE-community en RAI Amsterdam werd gepresenteerd tijdens het ‘¡Hola Barcelona!’ ISE-event in de RAI op vrijdag 14 februari, de laatste dag van ISE 2020.

Contacten

“We zijn blij dat we onze contacten in de sector en die van onze mede-eigenaren CEDIA en AVIXA kunnen inzetten om de beste producten, designs en installatie-expertise te bundelen. Met onze gezamenlijke inzet steunen we zo een zeer belangrijk doel,” aldus Mike Blackman, managing director van Integrated Systems Events. “De ruimte wordt een bron van plezier voor iedereen die verblijft in Het Jeroen Pit Huis en biedt hen de kans om af en toe lekker weg te dromen. Het is een fantastisch project en een passende, permanente nalatenschap van de ISE-community voor de bewoners van Amsterdam.”

RAI Amsterdam is trots om deel uit te maken van de nalatenschap van ISE aan de stad Amsterdam,” aldus Paul Riemens, CEO van RAI Amsterdam. “De RAI en ISE hebben de afgelopen 15 jaar een nauwe band opgebouwd. Zo trokken we talrijke bezoekers naar de stad en droegen we bij aan de welvaart en sfeer in Amsterdam. We vinden het geweldig om nu samen te werken met het Emma Kinderziekenhuis, het verkozen goede doel van de RAI. We zijn ervan overtuigd dat de bijdrage van ISE aan het Jeroen Pit Huis nog vele jaren waarde en waardering zal opleveren.”

Jeroen Pit Huis

Het Emma Kinderziekenhuis, deel van Amsterdam UMC, biedt integrale zorg voor jeugdige patiënten en hun familie. De gift van ISE Europe zal bijdragen aan de realisatie van faciliteiten voor ernstig chronisch zieke kinderen voor wie de overgang van het ziekenhuis naar huis nog te zwaar is. Het Jeroen Pit Huis biedt de familie de gelegenheid om op dezelfde plek als hun chronisch zieke kind te verblijven, terwijl de patiënt zelf 24 uur per dag beschikt over de beste zorg. Daarnaast worden de ouders opgeleid en ondersteund om zo de uiteindelijke transitie naar huis soepeler te laten verlopen.

De voorbereidingen voor de bouw van het Jeroen Pit Huis beginnen dit voorjaar en de oplevering staat gepland voor eind 2021.