James Rees verkozen als ICCA-voorzitter

James Rees verkozen tot nieuwe ICCA-voorzitter

James Rees, Executive Director bij ExCeL London, is verkozen tot de nieuwe voorzitter van  ICCA tijdens de Algemene Vergadering van het 57e jaarcongres van de International Congress & Convention Association. Het ICCA-congres vindt plaats van 11-14 november 2018 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Rees werd voor het eerst verkozen tot lid van het ICCA-bestuur in 2012 en werd in 2017 vice-president. Voordien diende hij in leidinggevende functies in ICCA’s UK & Ireland Chapter.

Eric Bakermans

Naast Rees waren Eric Bakermans, Directeur Marketing, Meetings & Conventions bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC), en Juan José Garcia, Chief Marketing Officer bij Bco Congresos by Grupo Barceló. De drie kandidaten, allen ervaren bestuursleden van ICCA hebben zeer uitgebreide campagnes gevoerd om de stemmen van de leden te winnen.

De Algemene Vergadering waarin de verkiezingsuitslag bekend werd gemaakt, werd livestreamed zodat alle ICCA-leden van over de hele wereld konden meekijken.

Echte pleitbezorger

James Rees: “Als ICCA-voorzitter zal ik een echte pleitbezorger zijn voor onze business, een voorvechter van onze sector en ervoor zorgen dat ICCA’s stem wordt gehoord door de overheid, in een taal die zij begrijpen.”