Jan van Setten en Rens Tanis sprekers op EvenementContact

Jan van Setten en Rens Tanis zijn toegevoegd aan de sprekerslijst van EvenementContact 2016. De evenementenvakbeurs vindt plaats op 18 februari in RAI Amsterdam. Al eerder aangekondigde sprekers zijn Cyriel Kortleven en Ruben van den Heuvel.
 Jan van Setten is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap. Hij heeft een grote impact als spreker door zijn ‘aangenaam confronterende’ stijl, humor en energie. Van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier.

Rens Tanis, oprichter van Netwerkgids Nederland en het Motorsport Business Centre, neemt de beursbezoekers mee op een interactieve reis door de wondere wereld van netwerken. Zijn ervaringen met het managen van de Netwerkgids met 2.300 zakelijk netwerken, het bezoeken van vele soorten meetings en het beheren van een kennisplatform, resulteren in een verhaal inclusief trucs en nieuwe inzichten. Waaronder het grootste geheim van succesvol netwerken.

EvenementContact 2016 vindt plaats op 18 februari in RAI Amsterdam en is na voorregistratie gratis te bezoeken voor eventprofessionals.