Jarno de Boer naar ACS

Jarno de Boer is per 1 september commercieel manager bij ACS audiovisual solutions en partnerbedrijf Eventresult. Hij versterkt het internationale sales team in Amsterdam.
 Jarno de Boer heeft de afgelopen 15 jaar zijn sporen heeft verdiend in de internationale congresbranche. Zijn carrière is begonnen bij het toenmalige Amsterdam Congres Bureau, waar hij al snel gegrepen werd door de dynamiek van de internationale markt voor associaties. Vervolgens heeft hij in diverse voornamelijk commerciële rollen geopereerd bij International Conference Services en Congrex.

Het afgelopen jaar heeft De Boer zich gericht op de ontwikkeling van Campus Party, een groot meerdaags internationaal technologie festival. Daarnaast is Jarno als adviseur verbonden aan diverse initiatieven, waaronder de VR Days Europe.

Door deze laatste ervaringen heeft hij interesse ontwikkeld voor AV en IT als motor achter verandering en mogelijkheden binnen de associatie branche en als aanjager van interactie binnen internationale congressen en bijeenkomsten.