Jean-Jacques Jouret en Hans Roman nieuw managementteam Landstede Sportcentrum

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle heeft een nieuw managementteam. Vanaf  september zijn Jean-Jacques Jouret als Commercieel Manager en Hans Roman als Operationeel Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het sportcentrum.

Het Landstede Sportcentrum is een multifunctioneel sportcomplex dat gebruikt wordt voor verschillende doeleinden en waar ontmoetingen plaatsvinden tussen onderwijs en werkveld, breedtesport en topsport. Zo maakt onder andere de opleiding Sport & Bewegen veelvuldig gebruik van het sportcentrum en wordt er getraind en gespeeld door sporters in opleiding, recreatieve sporters en de eredivisieteams Landstede Volleybal en Landstede Basketbal.

Naast het ‘Theater van de Sport’ en vijf volwaardige sportzalen, beschikt het sportcentrum over kantoorruimte voor sport(medisch)gerelateerde organisaties, een sfeervolle Businesslounge, diverse vergaderruimtes, een fitnessruimte en een danszaal. Hiermee is het Landstede Sportcentrum bij uitstek geschikt voor het onderbrengen van zowel grote sportevenementen als zakelijke evenementen.

Tot de taken van het nieuwe managementteam behoren onder andere het verder verbeteren van de bezetting van het sportcentrum, het organiseren van nieuwe zakelijke en publieksevenementen en het verder verbeteren van het kwaliteitsniveau van de dienstverlening.

Hans Roman is na zijn opleiding Sportmanagement aan de Calo van Windesheim in 2009 in dienst gekomen bij Landstede. Vanaf het begin is Roman betrokken geweest bij het Landstede Sportcentrum en de activiteiten die hier plaatsvinden. Zo was hij nauw betrokken bij de pre-opening en de opening van het sportcentrum in 2009. Sindsdien is Roman Eventmanager bij het sportcentrum en Programmamanager Landstede Volleybal en Landstede Basketbal. In deze laatste rol zorgt hij voor de verbinding tussen (top)sport en onderwijs in de brede zin des woords.

Jean-Jacques Jouret is geen onbekende in de congres- en vergaderbranche. Hij werkt sinds 2006 voor Landstede. Hij was onder andere betrokken bij de start van de horeca-opleidingen van Landstede en heeft het concept ontwikkeld voor het theehuis in het Earthship van Doepark Nooterhof. Hier is hij sinds de opening verantwoordelijk voor de horeca en de verhuur van de vergaderzalen in de Nooterhof. Jouret was hotelmanager in het openingsjaar van Hotel Lumen in het IJsseldeltastadion in Zwolle. Voor hij bij Landstede kwam, was Jouret zeven jaar lang directeur van Het Accommodatie Buro. Hij heeft diverse landelijke bestuursfuncties vervuld binnen de congres-, vergader- en evenementenbranche o.a. bij CLC-Vecta en de VNC. Momenteel is hij voorzitter van de Stichting Congresregio Zwolle.

Nieuw managementteam Landstede Sportcentrum: Hans Roman en Jean-Jacques Jouret  (foto Gertjan Schutten)

?Nieuw managementteam Landstede Sportcentrum: Hans Roman en Jean-Jacques Jouret (foto Gertjan Schutten)