Jordan Tourism Board lanceert virtueel bezoekerscentrum

De Jordan Tourism Board (JTB) heeft een 'Virtual Visitors Center' gelanceerd, inclusief live-chat functie. Het online centrum helpt reizigers met het plannen van een trip naar Jordanië met behulp van reisinformatie in de vorm van video's, foto's, brochures en landkaart en live contactmomenten met medewerkers van de JTB.
Het virtuele Visitors Center van de JTB is een multimediaplatform. Bij 'binnenkomst' in het centrum worden bezoekers met behulp van een interactieve reisplanner uitgenodigd meer te leren over de reismogelijkheden in Jordanië. Deze handige tool toont de bezienswaardigheden en reisbestemmingen van Jordanië, onderverdeeld in de categorieën: Fun & Adventure, History & Culture, Eco& Nature, Leisure & Wellness en Religion & Faith. De bestemmingen en bezienswaardigheden kunnen door de bezoeker worden toegevoegd aan de persoonlijke digitale 'wishlist'. Deze wenslijst kan vervolgens worden gedeeld met een reisaanbieder naar keuze. 
 
Het Visitors Center beschikt tevens over een uitgebreide mediagalerij; een online bibliotheek, gevuld met afbeeldingen, video's en brochures van de diverse reisbestemmingen en bezienswaardigheden in Jordanië. In de bibliotheek vindt de reiziger zowel algemene als locatie- en themaspecifieke informatie.

De live-chat functie is beschikbaar in het Arabisch en Engels, van zondag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Nederlandse tijd.