Kameryck en Groot Heideborgh ontvangen vergaderhamers

De congres- en vergaderclassificatie deelt 3 vergaderhamers uit aan Kameryck in Kamerik. Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen ontvangt 4 vergaderhamers.

Na een uitvoerige inspectie door inspecteur Dorrit Gruijters was haar indruk dat Kameryck een bijzondere locatie is, nieuw gebouwd in een landelijke stijl. Kameryck bedient ook de zakelijke markt die iets anders wil. Veel groepen komen voor zakelijke uitjes, brainstormsessies en heibijeenkomsten.

Naar aanleiding van de inspectie van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh komt de inspecteur Ton Soons tot de volgende conclusie: “De accommodaties is qua uitstraling, voorzieningenniveau en verzorging zonder meer een 4-vergaderhameraccommodatie”. Te midden van elf hectare en omringd door heide en bos ligt het luxueus hotel dat werk maakt van comfort. Het hotel biedt een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes, breakout-rooms en boardrooms. Ideaal voor vergaderingen en trainingen waarbij meerdere kleine vergaderruimtes of één grote vergaderruimte nodig zijn.

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 15 erkende congresorganisatiebureaus.