Kasteel Maurick officieel heropend

Kasteel Maurick werd op vrijdag 25 september officieel heropend door de Burgemeester van Vught, Roderick van de Mortel. Twee nieuwe eigenaren gaan het kasteel, dat in 2014 de deuren gedwongen moest sluiten, weer op de kaart zetten als restaurant en evenementenlocatie.
 Klaas van Leengoed, general manager en mede-eigenaar  van Kasteel Maurick, was eerder directeur van Landgoed Huize Bergen, Kloosterhotel Zin Vught en De Spreeuwelseheide. Hij gaat de monumentale evenementenlocatie runnen met Chef-kok Niek van Lieverloo, die werkte bij De Synagoge, Restaurant Zarzo, Hofstede de Blaak, Treeswijk Hoeve, het Amstel Hotel en de Karpendonkse Hoeve.

Klaas van Leengoed: “Als ik bij Kasteel Maurick was, begon het altijd te kriebelen; de aantrekkingskracht, de charme en de vele mogelijkheden die het kasteel te bieden heeft. Toen ik kennis maakte met Niek van Lieverloo en bleek dat we de bewondering voor deze locatie deelde, hebben we besloten deze prachtkans met beide handen aan te grijpen. Nu – enkele maanden verder – zijn we klaar om oude bekenden en nieuwe vrienden te ontvangen. We hebben nog niet de mogelijkheid gehad om alle oude vrienden van Kasteel Maurick te ontmoeten, maar zij zijn allen van harte welkom.”