Visual Kennisbooster voor locaties

Kennisbooster voor locaties op 8 juni

CLC-Vecta en YOIN houden op 8 juni een kennisbooster voor locaties, die in het teken staat van duurzaamheid en circulariteit. Het ochtendevent vindt plaats in Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch

Sam Verhoeven, Marketing- en salesmanager bij Golden Tulip Hotel Central, en Hannah Bruinink, Relatiemanager bij Blue City en coördinator voor Circo, nemen het eerste deel van het programma voor hun rekening. Verhoeven vertelt over de learnings die Golden Tulip heeft opgedaan als familiebedrijf naar een meer duurzame bedrijfsvoering. Bruinink geeft inzicht in de transformatie van Blue City van een leeg zwembad (het vroegere Tropicana in Rotterdam) tot evenementenlocatie en spil van de circulaire economie in de stad en regio.

Ontwikkelen van nieuwe businesskansen

Daarna maken de deelnemers kennis met de manier waarop Circo ondernemers verder helpt met het realiseren van hun circulaire ambities. Dat gaat om veel meer dan afval scheiden en recyclen, het gaat ook om waardebehoud van producten en materialen.

Jorien Nijmeijer, eigenaar van Let’s Go Circulair en Circo Trainer, neemt je in een korte workshop mee in de principes van waarde. Samen gaan de deelnemers kijken hoe ze waardeverlies binnen de eventbranche, denk aan food-waste of eenmalig gebruik van plastic disposables en verpakkingen, kunnen omvormen naar een circulaire business kans. Door middel van vier praktische stappen leren zij momenten van verspilling om te draaien naar business kansen en circulaire ontwerpstrategieën en businessmodellen op een praktische wijze toe te passen.

Programma

09.30 uur inloop
10.00 uur start programma
12.00 uur lunch
13.00 uur einde bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden voor deelname kan hier.