Kennismiddag voor meetingplanners in Arnhem

Op dinsdag 6 oktober is er een kennismiddag voor meetingplanners, georganiseerd door Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen. Tijdens deze middag zijn meeting planners uit heel Nederland welkom voor een kennismaking met de regio Arnhem Nijmegen als meeting bestemming. Het inhoudelijk programma wordt ingevuld door Gerrit Heijkoop (specialist in meeting design & social media) en Marc Liethof (organisator van de beurs Event). Het programma is geheel kosteloos en vindt plaats in GelreDome in Arnhem.
 De Kennismiddag is een geheel verzorgde middag waarbij meetingplanners en andere decisionmakers op het gebied van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten kennis kunnen maken met locaties zoals hotels, theaters, musea, landgoederen en andere bijzondere accommodaties in regio Arnhem Nijmegen tijdens speeddate sessies. Bezoekers kunnen zelf aangeven met welke locaties zij willen speeddaten door vooraf een voorkeur aan te geven. Ook is er gelegenheid voor een rondleiding door het GelreDome waarbij kennis gemaakt wordt met de verrassende mogelijkheden van ‘Het grootste theater van Nederland’.
 

Energieke & interactieve presentatie door Gerrit Heijkoop

Het programma vervolgt met een energieke en interactieve presentatie over social media voor congressen en evenementen door Gerrit Heijkoop onder andere auteur van ‘The Ultimate Social Media Roadmap for Conferences, Events and Tradeshows’.
 

Ask me anything met Marc Liethof

Voor de leergierige meeting planner staat daarna een half uur ‘Ask me anything’ met Marc Liethof (organisator van Event, dé grootste beurs voor eventprofessionals) op het programma. Bezoekers kunnen gedurende 30 minuten alle vragen die zij altijd al wilden stellen, afvuren op deze vakman.
 

Netwerkdiner

De dag wordt afgesloten met een diner waarbij kennis uitgewisseld kan worden met vakgenoten en er volop gelegenheid is tot netwerken.
 

Meer informatie en inschrijven

Het programma duurt van ongeveer 15.00 tot 19.45 uur, is kosteloos en inclusief diner. Hier vind je het volledige programma.