Klinkhamer formaliseert samenwerking met communicatiebureau Hands

Zaakvoerder Kristof Schiepers van het Belgische communicatiebureau Hands en Niels Klinkhamer van de Klinkhamer Group in Maastricht tekenden op 14 april een samenwerkingsconvenant. Beide partijen zullen in de toekomst gebruikmaken van elkaars kennis en kunde om hun activiteiten uit te breiden over de grens.
Sinds 2008 organiseert Klinkhamer Group congressen  voor medici, overheidsinstanties en bedrijven. Opvallende projecten de afgelopen tijd waren de organisatie in Maastricht van ‘Hello World – 200 jaar Koninkrijk’ en het ‘Eerste Europese Presidentieel Debat’ in opdracht van de Gemeente Maastricht en de Universiteit Maastricht.
 
Klinkhamer Group heeft al enige tijde een Belgisch pr-medewerker in vaste dienst (Marina Seurs) en wil zijn activiteiten uitbreiden naar Belgisch-Limburg. Directeur en oprichter Niels Klinkhamer ziet goede mogelijkheden om congressen en symposia te organiseren op en rond de Belgisch-Limburgse campussen. Om betere contacten op de Belgische markt te krijgen ging Klinkhamer Group op zoek naar een ideale partner met kennis van zaken.
 
Die is gevonden in communicatiebureau Hands uit Hasselt. Hands is een full service reclamebureau en ondersteunt al meer dan tien jaar ondernemingen en overheden met operationeel en strategisch communicatieadvies. Hands is gespecialiseerd in branding, campagnes, drukwerken en alle mogelijke online activiteiten. Bovendien is Hands geen vreemde of nieuwkomer op de Nederlandse en Limburgse markt: al bijna een decennium maakt het bedrijf het maandelijks magazine voor het Nederlands betaalkanaal Film1/Sport1 en afgelopen jaar verzorgde het onder meer de communicatie voor de tentoonstelling Vikingen in de Lage Landen in het Centre Céramique in Maastricht.

Door met Klinkhamer te gaan samenwerken hoopt Hands zijn uitvalsbasis voor de Nederlandse en Limburgse markt te verbreden en iets van de Nederlandse congrescultuur naar Belgisch-Limburg te halen.