Kokette kokerrokjes komen in opstand. Wij willen TOBACCO Theater!

Kokette kokerrokjes komen in opstand.

Vrouwen in de congreswereld pikken het niet langer. En gelijk hebben ze! De spanning is er al jaren van af. Er heerst een opstandige hunkering naar liefde en creativiteit. Geen duffe zekerheidjes maar wel locaties met lust…..ook voor het oog! Hoogste tijd dus om die diepste gekoesterde wens eindelijk in vervulling te laten gaan: De creatieve wellust van TOBACCO Theater Amsterdam (www.tobacco.nl)

Vastroesten in een standaard congrescentrum kan altijd nog maar niet bij TOBACCO Theater Amsterdam. Het is tijd om uw diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een sfeervol commerciële culturele toplocatie met de beste professionals op het gebied van gastmanschap en commerciële kennis.
TOBACCO Theater is een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële congres- en meetinglocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle en creatieve wijze, in het TOBACCO Theater.
Een innovatieve en trotse locatie, met negen verschillende zalen, die commerciële meerwaarde biedt en creëert. Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

Wie gingen u voor? Esquire, Super Yacht, Calvin Klein, LINDA, Hyperloop One, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken International, Marlies Dekkers, Philips en Disney. Om er maar een paar deugnieten te noemen….

Contact:
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
www.tobacco.nl
info@tobacco.nl
+31(0)20 – 330 06 70