Kontakt der Kontinenten lanceert conferentie app

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft een app gelanceerd, waarmee groepen en gasten praktische informatie vinden voor hun verblijf. Voor organisatoren van conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat zij naar wens kunnen inrichten.

De app bevat voor de gasten hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en de laatste nieuwtjes. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf.

Samen met launching partner On-site, verantwoordelijk voor het technische deel, is er voor congresorganisatoren en trainers een aparte module ontwikkeld voor hun bijeenkomst. Deelnemers hebben toegang tot dit gedeelte met een code waarmee ze hun persoonlijke conferentieprogramma kunnen samenstellen

Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is vooral handig voor parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten.

De KdK App is gemaakt voor iPhone en Android telefoons en is gratis te downloaden in de iPhone App Store en de Google Play Store.