Kuiters viert 12,5 jarig jubileum op dag btw-verhoging

Het is 12,5 jaar geleden dat creatief directeur Wil Kuiters haar congres- en organisatiebureau Kuiters idee en organisatie is gestart. Om een link te leggen naar de btw-verhoging die per vandaag van kracht is, spreekt Kuiters van ‘een bureau met toegevoegde waarde’.

Wat in het jaar 2000 op een zolderkamer begon als goed idee is inmiddels uitgegroeid tot een bureau met vijf professionals. Kuiters heeft de afgelopen jaren vele uiteenlopende nationale en internationale conferenties, congressen en overige zakelijke en feestelijke bijeenkomsten georganiseerd, van groot tot klein, voor bedrijfsleven, organisaties en overheid, van eenvoudige tot logistiek en protocollair complexe bijeenkomsten.

Als absolute hoogtepunt noemt Kuiters de organisatie van een internationale conferentie met onder andere 40 voormalige staatshoofden, een (werk)bezoek van H.K.H. Prinses Maxima en als slotspreker oud-president Bill Clinton. “Maar zeker ook de opening van ons eigen station Sassenheim in december 2011 valt daaronder”, aldus Kuiters.

Kuiters viert haar jubileum met de lancering van een nieuwe drietalige website, die aansluit bij haar grensverleggende ambitie.

Team Kuiters: Sandra Nonhebel, Wil Kuiters, Mieke Put, Gerdien Minnee en Anna Cijsouw

Team Kuiters: Sandra Nonhebel, Wil Kuiters, Mieke Put, Gerdien Minnee en Anna Cijsouw