Landgoed Huize Bergen introduceert het Verborgen Verblijf

Nieuw bij Landgoed Huize Bergen in het Brabantse Vught is het ‘Verborgen Verblijf’ een verscholen locatie omringd door eeuwenoude bomen en prachtige natuur. In juni vond het eerste diner plaats, waarmee de locatie nu officieel is geopend.
Het Verborgen verblijf biedt groepen de mogelijkheid om zich terug te trekken uit de drukte van alle dag. Alleen nog maar de frisse geur van het groen uit de natuur, het geluid van een eekhoorn die wegschiet en verder, de oneindige stilte. Hier ervaar je het gevoel van even onbereikbaar te zijn, maar verblijf je toch zeer dicht bij de bedrijvige wereld en met de benodigde faciliteiten.

De locatie bevindt zich op het vogeleiland, omringd door een in de 19e eeuw aangelegd park, dat behoort tot de naastgelegen villa van Landgoed Huize Bergen. Het vogeleiland werd voorheen bewoond door flamingo´s en zwanen. Thans wordt het eiland gebruikt voor exclusieve bijeenkomsten maar tevens nog steeds druk bezocht door vele soorten vogels, eenden en eekhoorns.

Na een korte tocht vanaf de villa door het park en over de bruggetjes naar het vogeleiland bereik je het ‘Verborgen Verblijf’. Eenmaal op plaats van bestemming wacht er een ontvangst met gezond versgeperst vruchtensap. Geniet tijdens de break van een picknicklunch met streekproducten, het harmonieuze gefluit van vogels en de verkwikkende buitenlucht.

Het Verborgen Verblijf biedt vergaderruimte voor groepen van maximaal 16 tot 20 personen.

Het Verborgen Verblijf op Landgoed Huize Bergen

Het Verborgen Verblijf op Landgoed Huize Bergen