Leader voor Incasso Games

NAB EvenementenCreatie heeft de leader gelanceerd voor de landelijke Incasso Games 2009 die op 7 november in de Rotterdamse Kuip wordt gehouden. Deze is te zien op YouTube.

Deurwaarderskantoren en ieder ander bedrijf of instelling dat incasso medewerkers in dienst heeft, behoren tot de doelgroep van de Incasso Games, wedstrijden tussen medewerkers die werkzaam zijn in de wereld van credit management, incasso en debiteurenbeheer.

De basis van de Incasso Games vormen telefoongesprekken, incassogesprekken die worden gevoerd tussen een persoon die werkzaam is in de wereld van incasso en credit management en een debiteur. De debiteur wordt gespeeld door een acteur. De gesprekken worden beoordeeld.

Beoordeling vindt in de voorrondes plaats door ‘het publiek’, een trainer en de acteur. ’s Middags in de finale worden de finalisten beoordeeld door een deskundige jury.

Het idee is ontstaan uit de incassotrainingen van Flanderijn Trainingen. Een van de meest gewaardeerde onderdelen uit die trainingen is het rollenspel met de acteur. De ervaring leert dat het leereffect groot is voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

De winnaar van de finale ontvangt een beker en een geldprijs. De nummers 1, 2 en 3 krijgen een medaille.

www.youtube.com/watch?v=BbJpf64empA