Leden van SITE Nederland sluiten zich aan bij CLC-Vecta

Het netwerk van CLC-Vecta wordt verder uitgebreid door de toetreding van de leden van SITE Nederland. Het samengaan van de verenigingen is een logische vervolgstap op de goede samenwerking in de afgelopen jaren, zo laten beide partijen weten.

“In de afgelopen jaren hebben we op verschillende voor de incentivebranche relevante onderwerpen de samenwerking gezocht”, zegt Bart van der Heijden, voorzitter van CLC-VECTA. “Zo hebben we gezamenlijk collectieve voorwaarden ontwikkeld, delen we kennis op het gebied van de Richtlijn Pakketreizen en de reisbureauregeling en hebben we samen opgetrokken in de lobby rondom deze onderwerpen en ten tijde van corona. We zijn blij dat SITE nu de stap maakt om zich volledig aan te sluiten bij CLC-Vecta.”

Roger Schreurs, die de afgelopen acht jaar de voorzittershamer van SITE Nederland in handen had: “CLC-Vecta is een sterke vereniging met een groot netwerk, een stevige vertegenwoordiging in Den Haag, veel kennis van de brede zakelijke evenementenbranche, een volwaardig juridisch loket en goede collectieve regelingen voor onder meer incentiveverzekeringen. De leden van SITE Nederland gaan daar als volwaardig lid van CLC-Vecta enorm veel profijt van hebben.”

Raymon Honings in bestuur CLC-Vecta

Tijdens de ledenvergadering van CLC-Vecta eind mei (waar Van der Heijden aantrad als voorziter) zijn de leden geïnformeerd over de plannen en hebben de bestuursleden van SITE Nederland kennis kunnen maken met de werkwijze, het ledennetwerk en de ambities en plannen van CLC-Vecta. Aansluitend hebben de besturen van beide verenigingen de verdere kaders afgestemd.

Onderdeel van die afspraken is de toetreding tot het CLC-bestuur van Raymon Honings, eigenaar van Travelmediate en nu nog bestuurslid bij SITE Nederland. Bovendien is afgesproken dat leden van SITE Nederland volwaardig lid worden bij CLC-Vecta met ingang van deze zomer. De aftrap daarvan vindt plaats op 31 augustus in Grand Hotel Huis ter Duin tijdens de voor SITE-leden traditionele barbecue. Schreurs: “Een mooi moment voor hen om terug te kijken, maar zeker ook in informele setting kennis te maken met CLC-VECTA en vooruit te kijken.”