Leer in twee dagen een succesvol congres te organiseren

De derde editie van de leergang Conference Management gaat donderdag 14 januari 2016 van start voor congresorganisatoren, planners, suppliers en personen die werkzaam zijn in de (wetenschappelijke) vergadermarkt. Deze leergang van Master in Event Management geeft inzicht in alle facetten die bij het organiseren van conferenties spelen en gaat bijvoorbeeld uitgebreid in op de financiële aspecten en risicomanagement.
 Het tweedaagse programma bestaat uit de dagdelen Destinatie, Planning, Promotie en Finance. Deelnemers leren een congres optimaal voor te bereiden, ontdekken hoe beoogde resultaten daadwerkelijk kunnen worden behaald en een hoog rendement wordt bereikt. Het gaat hierbij ook om het vergroten van de ROI (return on investment).

Hiernaast komen de onderwerpen abstract handling, bid procedure, sponsorwerving, expo, IT en techniek aan bod. De opgedane kennis draagt bij aan het optimaliseren van de samenwerking met alle partijen. Na deze training bent u een volwaardige gesprekspartner, weet u de juiste vragen te stellen zodat u met de benodigde informatie het organisatietraject start. Ook praktische vraagstukken, de laatste trends en valkuilen worden besproken bij Conference Management.

De leergang en het lesmateriaal zijn tot stand gekomen door samenwerking met kennispartner MPI Nederland en zijn gebaseerd op kennis vanuit verschillende oogpunten en jarenlange ervaring op gebied van het organiseren van congressen.
 

Data en locaties

donderdag 14 januari 2016: locatie Kameryck in Kamerik,
donderdag 21 januari 2016: locatie in Zuid-Holland (nog nader te bepalen)
 
Meer informatie en aanmelden voor deze leergang