Leiden Convention Bureau lanceert nieuwe website en congresfilm

Leiden Convention Bureau heeft een nieuwe website en congresfilm over Leiden gelanceerd. De site heeft een moderne vormgeving, nieuw beeldmateriaal en eenvoudige zoekopties. De congresfilm is bedoeld om organisaties te enthousiasmeren om hun congres in Leiden te laten plaatsvinden.
Er is een Engelstalige versie van de website en de integratie met sociale media is sterk verbeterd. Nieuwe congressen en andere grote bijeenkomsten worden aangekondigd in de congresagenda. De komende tijd zullen er nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden.

Op de nieuwe website wordt aandacht gegeven aan deze unique selling points en aan alle locaties, mogelijkheden en faciliteiten. Ook is er informatie over het Leidse congres-ambassadeurschap en de ondersteuning die Leiden Convention Bureau biedt bij congresaanvragen. Met behulp van een locatiezoeker kan de bezoeker eenvoudig navigeren naar locaties die geschikt zijn voor een bepaald aantal bezoekers, zalen, type locatie of opstelling.
 
De congresfilm toont de vele gezichten van de stad en combineert de rijke erfenis van Leiden met hedendaagse verworvenheden. Van moderne ruimtes en hotels tot historische universiteitszalen, kerken en bijzondere culturele locaties, van Schouwburg tot museum en van oude fabriek tot boutique hotels. Makkelijk bereikbaar, zowel nationaal als internationaal, vrijwel alle locaties op loopafstand, middeleeuwse straten, grachten en bruggen en geen stad in Nederland waar – dankzij 13 musea – cultuur zo makkelijk verweven kan worden met een wetenschappelijk congresprogramma of algemene bijeenkomst.