Leidse inspiratiedag zet Amerika centraal

De 2016 editie van de Leiden inspiratiedag voor meetingplanners vindt plaats op vrijdag 3 juni. Het thema is Amerika in Leiden, om te benadrukken dat Amerika bijna 400 jaar geleden mede werd gesticht door de Leidse Pilgrim Fathers. Voor het eerst zal er een Amerikaanse T.rex in Europa te bewonderen zijn. Deze verhuist binnenkort naar Leiden.

 Keynote speaker van de dag is Kirsten Verdel. Verdel werkte als eerste en enige buitenlander in het landelijk campagneteam van Barack Obama. In een van de prachtige zalen van de Stadsgehoorzaal vertelt zij haar persoonlijke en inspirerende verhaal.

In een collectieve brainstorm gaat Erik Peekel, van Aaaaha! The Actor Factory, actief aan de slag met de deelnemers. In kleine groepjes wisselt iedereen praktijkgerichte tips uit: wat kun je van Obama’s verkiezingsstrategie leren voor de manier waarop je deelnemers werft voor je evenement? De brainstorm zal plaatsvinden in de imposante Pieterskerk.

Het sportieve intermezzo en de culinaire verwennerijen zullen Amerikaans getint zijn. En dit alles en méér zal plaats vinden op Leidse locaties waar Amerika jaloers op zou zijn en waarmee iedere meetingplanner voor de dag kan komen. Leer Leiden op een bijzondere manier kennen, verbeter je marketingtechnieken en geef je op voor deze speciale dag op. Deelname aan de inspiratiedag is gratis.