Lennart Peeperkorn Slimste Event Professional van 2015

Ruim 100 eventprofessionals, leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, Platform Museum Locaties, Freelance Event Professionals, G14 en IDEA, streden donderdag 19 maart om de titel ‘De Slimste Event Professional van 2015’. Lennart Peeperkorn van Dechesne & Boertje Eventmarketing ging met de hoofdprijs naar huis.

Onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut werd de aanwezigen het vuur na aan de schenen gelegd. Vragen binnen de categorieën verzekeringen, juridisch, catering en locaties passeerden de revue, waarbij geregeld discussies binnen de vakken van de opdrachtgevers, suppliers, bureaus, jongeren, freelancers en musea ontstonden.

Het vak met de suppliers bleek de grootste eventkennis te bezitten en kwam dan ook als winnaar uit de bus. Lennart Peeperkorn van Dechesne & Boertje Eventmarketing mag zich als individuele winnaar het komende jaar De Slimste Event Professional noemen. Hij nam de beker mee naar huis. Medailles waren er voor de nummers 2 tot en met 6: Mandy Ruhé (suppliers), Annemieke Okkema (musea), Kim van Kampen (freelancers), Anouk Stobbelaar (G14), Annelies Krol (opdrachtgevers).