Let’s Begin verhuist naar nieuwe locatie

Stage Events gaat met haar jaarlijkse netwerkevenement Let’s Begin, waarmee het bedrijf met haar relaties het nieuwe seizoen inluidt, naar een nieuwe locatie. Aanleiding is het sluiten van de Amsterdam Convention Factory, waar het evenement sinds 2008 werd georganiseerd.

De Amsterdam Convention Factory sluit op 1 augustus 2014 haar deuren om plaats te maken voor woningbouw. Dit betekent ook geen Let’s Begin meer in de Amsterdamse locatie. Stage Events heeft er nu voor gekozen om het evenement elk jaar in een andere locatie te laten plaatsvinden. De zevende editie van Let’s Begin staat gepland op 18 september in Studio 21 in Hilversum.

Petra Ouendag, Directeur Stage Events en Amsterdam Convention Factory: “Stage Events is er de afgelopen jaren in geslaagd Let’s Begin te laten uitgroeien tot dé start van het nieuwe evenementenseizoen. Iedere editie hebben we nagedacht met welk concept we het vorige jaar konden overtreffen zodat alle gasten vol enthousiasme en inspiratie de deur uit liepen. Met Let’s Begin on tour kunnen we nog vele jaren op een bijzondere wijze het nieuwe evenementenseizoen aftrappen."