LG levert tablets voor Savvy Congress

Vanaf nu worden LG tablets gebruikt voor de toepassing van Savvy tijdens congressen. Dankzij de inzet van eigen tablets is het nu eenvoudiger om het Savvy live second screen congressysteem toe te passen.
Savvy Congress faciliteert een constante kennisdeling tussen deelnemer en spreker. Bovendien wordt alle data opgeslagen. Het doel is om congressen dynamischer en waardevoller te maken.

Voor de ondersteuning van het systeem tijdens congressen is Savvy een samenwerking aangegaan met LG Electronics. Er is geïnvesteerd in compacte 8 inch tablets, de LG G Pad V480. Tijdens evenementen hebben deelnemers dit tablet in de hand waar het Savvy-systeem op draait. Zo kan men direct aan de slag op het gepersonaliseerde systeem. Functionaliteiten zoals netwerken met andere deelnemers, presentaties bekijken en kennispeiling aan de hand van voting dragen bij aan de interactiviteit. 

“De G Pad van LG geeft een helder beeld, is lekker compact en de batterij gaat lang mee”, zegt Peter van Helden van Savvy Congress. “Hierdoor komen we een stapje dichter bij ons doel, namelijk shifting knowledge.”