Live Again in Fokker Terminal Den Haag

Live Again geeft startsein voor grotere congressen na versoepelde coronamaatregelen

In de Fokker Terminal in Den Haag werden op 1 juli zowel ’s ochtends als ’s middags 100 gasten ontvangen voor Live Again!, het eerste grote livecongres van Nederland na de versoepelde coronamaatregelen.

De deelnemers waren allemaal actief in het organiseren van congressen, vanuit de overheid of het bedrijfsleven, of vanuit een eigen evenementenbureau. De aanwezigen gingen in zogenaamde Live Talks! met elkaar in gesprek om zoveel mogelijk kennis en nieuwe inzichten te delen over hoe zakelijke congressen en bijeenkomsten weer het beste georganiseerd kunnen worden.

Hybride congres

Aangezien Live Again! een hybride congres was kon het ook online worden gevolgd. Vanuit de webcast studio in de Fokker Terminal werd er continu geschakeld tussen het plenaire programma en de gasten aan tafel.

Initiatiefnemers van Live Again! zijn organisatie- en PR-bureau Smith Communicatie, de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ en congres & eventcateraar Mood4Food.

Live Again in Fokker Terminal Laurentien van Oranje -c- Patrick van Katwijk
Laurentien van Oranje spreekt over het belang van live communicatie © Patrick van Katwijk

 

Live Again in Fokker Terminal webcast studio -c- Patrick van Katwijk
De speciale webcast studio in de Fokker Terminal © Patrick van Katwijk

 

Initiatiefnemers Tom Verhaar, Leontine Smith, Driesse van de Weg en dagvoorzitter Paula Udondek -c- Patrick van Katwijk.jpg
Initiatiefnemers Tom Verhaar, Leontine Smith, Driesse van de Weg en dagvoorzitter Paula Udondek © Patrick van Katwijk

 

Live Again in Fokker Terminal cateringplein -c- Patrick van Katwijk
Gasten op het cateringplein © Patrick van Katwijk