Ludieke en zinvolle afsluiter van een congres

Otto Wijnen biedt met zijn nieuwe interactieve CongresQuiz een originele dagafsluiting van een congres aan. Daarmee is het slot niet alleen onderhoudend, maar wordt ook de inhoud van de dag op inspirerende wijze herhaald.

In de zaal worden vier quiztafels geplaatst en Wijnen nodigt de gasten uit daar omheen plaats te nemen. De quiz opent met een muziekronde, vervolgt met een feitenronde, gaat over in een videoronde en sluit af met een actieve, ludieke opdracht met alle gasten samen.

De nieuwe CongresQuiz is doorspekt met speciaal geselecteerde videofragmenten die betrekking hebben op het onderwerp en de vragen komen veelal voort uit eerdere lezingen van die dag.

“Mijn allereerste CongresQuiz was nogal over-the-top, Willem Ruis-achtig, compleet met teamcaptains. Ik merkte dat een naturelle maar wèl dynamische presentatie tegenwoordig beter in de smaak valt”, stelt Wijnen. Daarom heeft hij het ludieke gehalte wat teruggeschroefd waardoor de tenen niet meer krom gaan en hij laat iedereen deelnemen, wat de betrokkenheid en het enthousiasme verder vergroot.

www.congresquiz.nl