Maarten Arlman naar Park Plaza | Conference Matters

Maarten Arlman naar Park Plaza

Park Plaza Hotels heeft onlangs enkele personeelswisselingen doorgevoerd. Zo werd Maarten Arlman (zie foto) aangetrokken als nieuwe hotel manager van Park Plaza Amsterdam Airport. Bert Middelburg werd aangesteld als regional financial controller binnen het Benelux-kantoor.
Maarten van Arlman neemt het stokje over van Gerard van der Haagen. Arlman was director of food & beverage bij het Okura in Amsterdam. Daarvoor werkte hij onder andere als facility manager bij Hogeschool INHolland en deputy general manager bij Resort Hof van Saksen in Nooitgedacht. Het is niet bekend wat zijn voorganger Gerard van der Haagen is gaan doen.

Bert Middelburg brengt als financial controller meer dan veertien jaar ervaring in de gastvrijheidindustrie met zich mee. Hij begon zijn carrière bij het finance team op het Rotterdamse regiokantoor van Hilton, waarna hij naar het regioteam voor Nederland ging. Vervolgens vervulde hij een breed scala aan finance gerelateerde functies, zoals income auditor, financial officer en cluster manager Business Analysis voor de regio Nederland en finance project manager en finance manager voor de regio Rotterdam.

“Ik ben verheugd deze twee benoemingen binnen het Benelux team aan te mogen kondigen", aldus Frans Wientjes, regional general manager Continental Europe, Park Plaza Hotels. "Met de  nieuwe ontwikkelingen en verbouwingen voor onder andere Park Plaza Amsterdam Airport en art’otel amsterdam is het moment van deze aanstellingen cruciaal om onze ontwikkelingsdoelstellingen te behalen.”