Maastricht Convention Bureau lanceert campagne ‘veilig congresseren in Maastricht’

Het MCB heeft een internationale campagne gelanceerd om uit te dragen dat het goed en vooral veilig congresseren is in Maastricht & regio. Nu de nationale overheidsmaatregelen het weer voorzichtig toelaten om per 1 september te congresseren in groepen van maximaal 100 personen, komt het MCB met een internationale campagne die laat zien dat zij en haar partners in Limburg er klaar voor zijn om weer congressen te verwelkomen.

Veiligheid en hygiëne

In de campagne wordt aandacht geschonken aan diverse elementen die voor congresorganisatoren van belang zijn. Zo is het voor deze organisatoren essentieel dat hun congresdeelnemers veilig en hygiënisch kunnen interacteren. Ook voor de stad Maastricht heeft hygiëne en veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom heeft Maastricht momenteel speciale corona proof wandelpaden geïmplementeerd in het stadscentrum. Wat betreft congressen biedt MECC Maastricht voldoende ruimte en flexibiliteit om zakelijke bijeenkomsten te organiseren met inachtneming van 1,5 meter tussen de deelnemers. Daarnaast biedt de Maastrichtse congrescommunity audiovisuele oplossingen die passen bij de programma behoefte van ieder afzonderlijk congres.

Doelgroep van de campagne

Deze campagne gaat uit naar congresorganisatoren in Europa en Noord-Amerika. MCB verwacht hierbij een populatie van 1 miljoen personen binnen dit marktsegment aan te spreken. De campagnepagina is te bekijken via maastricht convention bureau – conferencing safely in maastricht post covid-19.