Maastricht weer opvallend aanwezig op EMIF

Het is inmiddels een traditie: het Maastricht Congres Bureau (MCB) is, samen met partners, een opvallende deelnemer tijdens de European Meeting Industry Fair (EMIF) in Brussel.

De verwachtingen van zowel bezoekers als beursorganisatie waren dan ook hooggespannen, zoals een quote uit de internationale nieuwsbrief van de beursorganisatie illustreert: ‘I also look forward to seeing what Maastricht comes up with this year’. En wat bleek? Ook tijdens de editie in 2010, die op 17 en 18 maart plaatsvond, was Maastricht een deelnemer waar men letterlijk en figuurlijk niet omheen kon.

EMIF is dé Belgische beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events en wordt bezocht door met name Belgische planners van zakelijke bijeenkomsten. Het MCB staat inmiddels al jaren op de beurs om Maastricht & regio te promoten als dé bestemming voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Inmiddels is Maastricht uitgegroeid tot opvallende deelnemer, die de aandacht van beursorganisatie en –bezoeker weet te trekken én vast te houden.

MCB Sales Manager Tamara Weide: “ook nu weer stonden we met zijn allen in vol ornaat op de beursvloer. Dat maakt indruk. Op een positieve manier. De rode polo’s zorgen al jaren voor een duidelijke herkenbaarheid. Dit jaar stonden we er bovendien met een spiksplinternieuwe wand, die de aandacht trok en zeer tot de verbeelding sprak. We hebben dan ook weer veel zuiderburen enthousiast weten te maken over Maastricht & regio als bestemming voor hun zakelijke bijeenkomsten. De verwachting is dat het aantal vergaderingen gaat toenemen.”